JULEHJERTET  (november-december 2017)

Glæd dig til Musicalteatrets jule-hyggelige og eventyrlige “Julehjertet” – en forrygende og sjov ny musical for hele familien, der har danmarkspremiere i København i november-december 2017.

Forestillingen foregår i Julland og handler om Julemandens pakkenisse nr. 37 (bedre kendt under navnet ’37’), der er træt er kun at pakke gaver ind til børn og aldrig selv få nogle af gaverne. Lige op til jul siger han sin stilling op og bygger sig en snemand derhjemme. Han beder til Julefeen om at gøre snemanden levende, så han kan få sig en ven at tilbringe julen sammen med og ikke sidde alene og være trist. Da Julefeen dukker op og fortæller til 37, at han er nødt til at finde Julehjertet for at få sit ønske opfyldt, drager ’37’ af sted for at få fingre i hjertet. 37 ved ikke, hvordan hjertet ser ud, og hvad det er lavet af, men på sin lange rejse får han hjælp af sin sin nabo-nissepige Julianne, rensdyret Allan, Isdronningen fra Ishøj, bagermanden Kringle og bagerkonen Klejne, rejseguiden Onkel Porto og mange flere. Mon han når at finde det mystiske Julehjerte inden jul, så han ikke skal tilbringe juleaften alene – og hvad er det helt præcist Julehjertet er, og hvor gemmer det sig henne?

Julehjertet” er Musicalteatrets tredje jule-familiemusical og er en underholdende, skæg, spændende og lærerig musical, fyldt med fantastiske nye julesange (og også et par velkendte julenumre ind imellem) og er egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op.
Forestillingen spiller i november-december 2017 og varer 60 minutter, og den er skrevet af Rasmus Mansachs, der tidligere har lavet skrevet flere af Musicalteatrets forestillinger, bl.a. “Halloween-mysteriet” og “Superhelte“.
Det vil være muligt for publikum at hilse på skuespillerne, sangerne og danserne efter forestillingen og få taget billeder sammen med dem.

Inden længe vil du kunne læse meget mere om “Julehjertet” og om spillestedet, spilleperioden og ikke mindst billetsalget (som starter i sommeren 2017). Hvis du vil have en påmindelse på mail, når billetsalget går i gang, så skriv din email-adresse i boksen nederst på vores billetside her.

Vi glæder os til at invitere jer inden for til en ægte, hyggelig julestemning igen i 2017 med danmarkspremieren på “Julehjertet“!