OM OS

Musicalteatret så dagens lys i 2005 og samlede et hold af mennesker fra nær og fjern med en stor fælles interesse: At lave teater – med musik og sang!

Siden da er Musicalteatret vokset sig til hovedstadsregionens største og bedst sælgende teaterforening for voksne, som hvert forår spiller en stor forestilling på Folketeatrets Store Turnéscene i København, og siden 2013 har Musicalteatret også kastet sig ud i at producere rekordsælgende familiemusicals, som er blevet opført i efteråret og i julen. Hvert år er nye, spændende mennesker kommet til både på og bag scenen – nogle for et enkelt år eller to, mens mange har været med fra starten eller i en lang årrække.

De første 18 sæsoner i Musicalteatret har ført til 27 spændende musicals, som alle har været skrevet specifik til Musicalteatret og aldrig har været opført af andre før. Flere af forestillingerne er dog sidenhen blevet spillet af talrige andre teatre og teaterhold i Danmark – især kan nævnes årets bedst anmeldte danske musical i 2022, “Diva“, og ikke mindst “Vi maler byen rød: The Musical“, som efter Musicalteatrets urpremiere i 2010 allerede har været opført 50 andre steder i hele landet.

Musicalteatrets bestyrelse (sæson 2022-2023)
▪️ Forperson: Malthe Rokatis
▪️ Næstforperson: Rasmus Mansachs
▪️ Kasserer: Mette Abildgaard
▪️ Bestyrelsesmedlemmer: Caroline Bang Fredensborg, Michael Rask Bertelsen
▪️ Bestyrelsessuppleanter: Alisha Mae Williamson Meadows, Filip Mørup Hansen, Signe Nathalie Rasmussen