ROTTEFÆNGEREN  (2018)

Glæd dig til Musicalteatrets kommende opsætning af “Rottefængeren” – en helt ny dansk musical af Christian Føhrby og Richard Magistrado, der har danmarkspremiere i København i 2018.

Forestillingen er baseret på det berømte sagn om byen Hamlen, der i det 13. århundrede er blevet invaderet af rotter. En fremmed mand tilbyder sin hjælp, og med sit lokkende fløjtespil befrier han borgerne fra deres problemer og drukner rotterne i floden Weser. Borgmesterens datter Angela er en drømmer, der gerne vil ud at se verden og bliver draget af den mystiske fremmede og ser slet ikke, at skomagerens søn Hannes er forelsket i hende. I jalousi overtaler Hannes byen til ikke at betale deres gæld til rottefængeren for hans arbejde, og da tager rottefængeren den ultimative hævn – han bruger sin fløjte til at lokke alle byens børn med sig, så forældrene mister deres kæreste eje. Kan Angela stoppe rottefængeren og få børnene tilbage – og hvem vælger hun i sidste ende at give sit hjerte til?

Rottefængeren” er en romantisk, morsom, rørende og underholdende ny musical, fyldt med fantastiske sange.
Forestillingen bliver sat op i København i 2018, og inden længe vil du kunne læse meget mere om “Rottefængeren” og om spillestedet, spilleperioden og ikke mindst billetsalget. Hvis du vil have en påmindelse på mail, når billetsalget går i gang, så skriv din email-adresse i boksen nederst på vores billetside her.

Vi glæder os til at invitere jer inden for til en forrygende danmarkspremiere på “Rottefængeren” næste år!