SUPERHELTE  (2024)

Når alle børns kæreste eje er i fare, kræver det en super indsats at redde dagen…

Musicalteatrets super-fantastiske “Superhelte” er en forrygende og sjov musical for hele familien, som Musicalteatret første gang opførte i 2016. Nu vender hitmusicalen endelig tilbage i en ny opsætning i 2024!

Forestillingen handler om ægteparret Uffe og Karin Heltemand, der hver især har en hemmelig superhelteidentitet – også over for hinanden. Som FryseFætteren og StyrDigLigePigen er de vant til at redde verden og får tit en hånd fra deres hjælpere, Synnøve F. og Ingvild. En dag dukker en superskurk fra Uffe og Karins egen barndom op igen – den onde Teddy Bamsefar, også kendt som MundHuggerenHan har en tarvelig plan sammen med sin hjælper Snort om at stjæle alle bamser fra børn i hele verden, så ingen børn kan være glade mere. Uffe og Karin lægger en superplan om at få stoppet Teddy Bamsefar én gang for alle – men det er ikke lige så nemt, som man skulle tro… Lykkes det FryseFætteren og StyrDigLigePigen at redde alle børns kæreste eje, eller vil MundHuggerens udspekulerede plan triumfere?

Genopsætningen af “Superhelte” er Musicalteatrets 12. familiemusical efter kæmpesucceser som bl.a. “Julemysteriet”, “Slik eller ballade”, “Halloween-mysteriet” og “Væk i en sæk”. “Superhelte” er en sjov, spændende, eventyrlig og lærerig musical, fyldt med fantastiske nye sange og egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op.
Musicalen varer ca. 60 minutter og er skrevet af Rasmus Mansachs og Stephanie Dedieu med musik af Richard Magistrado.

Billetsalget starter i foråret 2024. Skriv dig op til at få en påmindelse, når billetsalget går i gang, i den lilla boks herunder:

Hør alle sangene fra forestillingen her: