Se traileren for “Julemysteriet” herunder:

JULEMYSTERIET  (12.-21. december 2017)

Glæd dig til julehyggelige og eventyrlige “Julemysteriet”, der allerede er Musicalteatrets bedst sælgende forestilling til dato – en forrygende og sjov ny musical for hele familien, der har danmarkspremiere i KU.BE på Frederiksberg i hovedstadsområdet i december 2017.

Forestillingen foregår i Julland og handler om Julemandens pakkenisse nr. 37 (bedre kendt under navnet ’37’), der er træt af at pakke gaver ind til børn og aldrig selv få nogle af gaverne. Lige op til jul siger han sin stilling op og bygger sig en snemand derhjemme. Han beder til Den Rigtig Gode Julefe om at gøre snemanden levende, så han kan få sig en ven at tilbringe julen sammen med og ikke sidde alene og være trist. Julefeen dukker op og fortæller ham, at han er nødt til at finde Julehjertet for at få sit ønske opfyldt og få sin juleglæde tilbage. ’37’ drager ud på en rejse for at finde det mystiske Julehjerte og får undervejs hjælp af sin sin nabo-nissepige Julianna, rensdyret Allan, Isdronningen fra Ishøj, bagermanden Kringle og bagerkonen Klejne, rejseguiden Onkel Porto og mange flere. Mon ’37’ og hans venner når at løse gåden om, hvad Julehjertet er, hvordan det ser ud (og hvor det gemmer sig) inden juleaften?

Julemysteriet” er Musicalteatrets tredje jule-familiemusical og er en underholdende, skæg, spændende og lærerig musical, fyldt med fantastiske nye julesange (og også et par velkendte julenumre ind imellem) og er egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op. Forestillingen spiller i d. 12.-21. december 2017 i KU.BE (Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg) og varer 60 minutter. Det vil være muligt for publikum at hilse på skuespillerne, sangerne og danserne efter forestillingen og få taget billeder sammen med dem. Forestillingen er støttet af FrederiksbergFonden.

Den nye julemusical instrueres af John Holmgren Brohammer Jensen, og den er skrevet af Rasmus Mansachs, der tidligere har lavet skrevet flere af Musicalteatrets forestillinger, bl.a. “Halloween-mysteriet” og “Superhelte“. Rasmus Mansachs har ligeledes skrevet sangene til “Julemysteriet” i samarbejde med Lars Rahbek Andresen.

Husk cd’en, børnebogen og plakaten
Som med Musicalteatrets tidligere familiemusicals kan man købe et cd-soundtrack med alle sangene fra forestillingen, en børnebog med hele historien og flotte illustrationer samt plakaten fra forestillingen. Du kan allerede nu forudbetale for cd’en, børnebogen og plakaten (eller en rabatpakke med alle tre, hvor du sparer penge) samtidig med, at du køber billetter til “Julemysteriet” – så får du varerne udleveret på dagen i salens billetbod, når du kommer for at se forestillingen. Køb billetter, cd, børnebog og/eller plakat her!

Billetter/spilletidspunkter 2017
Tirsdag d. 12. december kl. 10:00 + 11:30
Onsdag d. 13. december kl. 10:00 + 11:30
Torsdag d. 14. december kl.  10:00 + 11:30
Fredag d. 15. december kl. 10:00 + 11:30 + 17:00 + 18:30
Lørdag d. 16. december kl. 10:30 + 12:00 13:30 + 17:00 + 18:30
Søndag d. 17. december kl. 10:30 + 12:00 13:30
Mandag d. 18. december kl. 10:00 + 11:30
Tirsdag d. 19. december kl. 10:00 + 11:30
Onsdag d. 20. december kl. 10:00 + 11:30
Torsdag d. 21. december kl. 10:00 + 11:30

Køb billetter via vores billetside her!

Om billetsalget
Billetter koster 65 kr. stk. for alle børn/voksne uanset alder.
Billetsalget foregår via Billetto – har du købt billetter på billetto.dk og ønsker at ombytte dem til en anden forestilling, bedes du kontakte Billettos kundeservice her. Øvrige billetspørgsmål kan stilles til Musicalteatret på: billet@musicalteatret.dk
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Julemysteriet” – du skal blot købe en almindelig billet, og du vil så ved ankomst på dagen få anvist plads i salen af billetpersonalet i indgangen.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler
Kunne du tænke dig at komme ind og se “Julemysteriet” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Julemysteriet”, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere: billet@musicalteatret.dk

KU.BE (Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg)

Om spillestedet KU.BE
“Julemysteriet” bliver opført i KU.BE (se billedet ovenfor), et nyt, opfindsomt kultur- og bevægelseshus for børn og voksne i alle aldre, fyldt med bl.a. klatrestativer, rutsjebaner og andre sjove aktiviteter. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg lige ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Ud over metro og S-toge kører buslinjerne 9A101321223134 og 142 også til spillestedet. Er du i bil, er der en stor parkeringskælder tilknyttet til KU.BE. Læs meget mere om KU.BE på deres hjemmeside her.

Musicalteatret præsenterer “Julemysteriet”
Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen
Instruktørassistent/sanginstruktør: Mie Natius Andresen
Manuskript: Rasmus Mansachs
Sange: Lars Rahbek Andresen & Rasmus Mansachs
Medvirkende (alfabetisk): Nichlas Eldrup Albech Andersen, Emilie Beske, Nicolaj Cornelius, Clara Achen Herbøl, Rikke Johnsen, Rasmus Mansachs, Katrine Maymann, Cathrine Norvold, Signe Rasmussen, Christine Maria Engelsted Risum, Ida Kriegbaum Sandberg