HVOR HULEN ER JULEN?

Glæd dig til Musicalteatrets helt nye julemusical for hele familien, “Hvor hulen er julen?”, som har danmarkspremiere i KU.BE på Frederiksberg d. 2.-17. december 2023.

Julemandens søn, Julejunior, er godt gal i skralden. Han er dødtræt af, at hans forældre altid har møg-travlt i december måned og aldrig har tid til ham. Han kaster derfor en fortryllelse over hele menneskeverdenen, så de glemmer alt om, at julen findes. Han kommer dog kun til kun at fortrylle de voksne – også de voksne hjemme hos pigen Luna. Hendes mor og far aner pludselig ikke hvad Julekalender, juletræ og adventskrans er for noget? Børnene er i chok, og Luna og hendes to bedste venner, Ollie og Theo, må stå sammen for at redde julen, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Den er i hvert fald helt gal.

Hvor hulen er julen” er Musicalteatrets sjette julemusical efter kæmpesucceser som bl.a. “Julemysteriet” og “Væk i en sæk”. Forestillingen varer ca. 60 minutter og er både sjov, spændende, eventyrlig og opfindsom, fyldt med fantastiske nye sange og egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op.

Billetsalget starter i sommeren 2023. Skriv dig op til at få en påmindelse herunder, så får du direkte besked, når billetsalget går i luften, og vil du gerne til audition på forestillingen, kan du læse mere om audition i menuen her på hjemmesiden. Tilmeld dig billetsalgspåmindelse her:

Billetsalgspåmindelse

* skal udfyldes