HVOR HULEN ER JULEN?  (december 2023)

Glæd dig til Musicalteatrets helt nye julemusical for hele familien, “Hvor hulen er julen?”, som har danmarkspremiere i KU.BE på Frederiksberg i december 2023. Køb billetter for kun 79 kr. nu på Billetto her!

Julemandens datter, Julejunior, er godt gal i skralden. Hun er dødtræt af, at hendes forældre altid er møg-travle i december måned og aldrig har tid til at lege med hende. Hun laver derfor ballade med selveste Julens hjerte! Men det er det værste, som en nisse kan gøre, for nissepillerierne ender med, at ingen voksne i hele verden ved, hvad ”jul” er for noget. Menneskepigen Lunas mor og far aner pludselig ikke hvad julekalender, juletræ eller risengrød er for noget. Luna må sammen med sine bedste venner, Ollie og Ruth, forsøge at redde julen, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, og hvis ikke Julejunior har ødelagt julen for altid. Den er i hvert fald helt gal.

Hvor hulen er julen?” varer ca. 60 minutter og er Musicalteatrets sjette julemusical efter kæmpesucceser som bl.a. “Julemysteriet” og “Væk i en sæk”. Forestillingen er både sjov, spændende, eventyrlig og opfindsom, fyldt med fantastiske nye sange og egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op.

Forestillingen spiller hele 40 gange (flere gange om dagen) d. 2.-17. december 2023. Køb billetter til “Hvor hulen er julen?” for kun 79 kr. på Billetto her!

Bag “Hvor hulen er julen?”
Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen.
Manuskript: Ida Balslev Jørgensen.
Originalsange: Lars Rahbek Andresen & Ida Balslev Jørgensen.
Koreograf:
 Karina Svale.
Sanginstruktør: Sebastian Juul Damgaard.
Instruktørassistent: Filip Mørup Hansen.
Kostumier: Hanne Jethe Brohammer.
Forestillingsleder: Rasmus Mansachs.
Medvirkende (alfabetisk): Nadia Eriksen, Caroline Bang Fredensborg, Clara Theodora Holm, Anna Skovgaard Madsen, Anders Kjær Nielsen, Kristina Cassandra Ramos, Annika Schmidt, Marlene Juhl Skovgård, Sofiia Sommer, Caroline Tranberg, Ida Winding, Marc Zender.