JULEMYSTERIET  (3.-18. december 2022)

Glæd dig et gensyn med den julehyggelige og eventyrlige “Julemysteriet”, som sidst blev opsat af Musicalteatret i 2017 og slog alle teatrets tidligere publikumsrekorder!

Forestillingen foregår i Julland og handler om Julemandens pakkenisse nr. 37 (bedre kendt under navnet ’37’), der er træt af at pakke gaver ind til børn og aldrig selv få nogle af gaverne. Lige op til jul siger han sin stilling op og bygger sig en snemand derhjemme. Han beder til Den Rigtig Gode Julefe om at gøre snemanden levende, så han kan få sig en ven at tilbringe julen sammen med og ikke sidde alene og være trist. Julefeen dukker op og fortæller ham, at han er nødt til at finde Julehjertet for at få sit ønske opfyldt og få sin juleglæde tilbage. ’37’ drager ud på en rejse for at finde det mystiske Julehjerte og får undervejs hjælp af sin nabo-nissepige Julianna, rensdyret Allan, Isdronningen fra Ishøj, bagermanden Kringle og bagerkonen Klejne, rejseguiden Onkel Porto og mange flere. Mon ’37’ og hans venner når at løse gåden om, hvad Julehjertet er, hvordan det ser ud (og hvor det gemmer sig) inden juleaften?

Julemysteriet” er Musicalteatrets femte jule-familiemusical og er en underholdende, skæg, spændende og lærerig musical af Rasmus Mansachs, der tidligere også har skrevet Musicalteatrets familiemusicals “Halloween-mysteriet” og “Superhelte. “Julemysteriet” er fyldt med fantastiske, originale julesange og er egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op. Forestillingen bliver opført d. 3.-18. december 2022 i hovedstadsområdet og varer 60 minutter. Audition finder sted d. 3.-4. september 2022.

Billetsalget er startet!
Køb billetter for kun 69 kr. via Billetto her!

Hør alle sangene fra “Julemysteriet” her:
Illustrationer fra børnebogen til “Julemysteriet“, som kan købes i teatersalen i hele spilleperioden: