KOSTUMIER SØGES  (ansøgningsfrist: 16. januar 2017)

Musicalteatret søger i øjeblikket en kostumier/kostumeansvarlig til vores kommende rockmusical “Tremmer“, der skal opsættes i april-maj 2017 på Folketeatrets Store Turnéscene i København. Musicalen er nyskrevet, og hvis du vil læse mere om Musicalteatrets historie/forening, kan du gøre det i menuen øverst ved at klikke på ‘Om Musicalteatret‘. Du kan ligeledes læse mere om selve “Tremmer” her.

Send din ansøgning til Musicalteatrets bestyrelse senest d. 16. januar 2017 på: info@musicalteatret.dk

Posten som kostumier/kostumeansvarlig er lønnet med et symbolsk beløb/begrænsede midler, så vi søger en person, der er villig til at påtage sig arbejdet mest for erfaringen/oplevelsen. Arbejdet vil hovedsageligt bestå i indkøb/fremskaffelse af kostumerne til de medvirkende (40 skuespillere/sangere/dansere). Kostumerne vil i samråd med instruktøren skulle erhverves over internettet, i butikker og/eller i genbrugsbutikker. Som udgangspunkt kræver posten ikke de store design/sy-opgaver, men det skal ikke kunne udelukkes, at kostumer skal tilpasses/lægges op/syes ind i visse tilfælde – eller at der i enkelte tilfælde skal skabes nogle kostumer fra bunden, hvis instruktøren øsnker det. Hovedsageligt skal de medvirkende være iført fængselsdragter og/eller hverdagstøj, hvorimod dansernes diverse kostumer aftales/koordineres mellem kostumier, instruktør (Niels Lyfeldt) og koreograf (Kenneth Parsberg). Der aftales ligeledes hvorvidt danserne har kostumeskift i løbet af forestillingen og derved vil skulle have flere kostumer hver. Du vil modtage et budget, og det er dit ansvar at holde omkostningerne inden for de tildelte økonomiske rammer. Du vil ligeledes skulle deltage i produktionsmøder løbende en gang om måneden frem til premieren i april.

Har du ikke lyst til at have kostumier-hovedposten men netop gerne vil hjælpe med at sy/skabe kostumerne, kan du også skrive til os, da vi måske kan bruge dig som assistent til den kostumier, der bliver valgt.

Send os din ansøgning, hvis du er interesseret (gerne jo før, jo bedre). Fortæl os lidt om dig selv og beskriv gerne, om du har tidligere erfaringer inden for området. Alle ansøgere vil modtage svar på deres mail senest 14 dage efter deadlinen d. 16. januar 2017, hvorefter du muligvis vil blive indkaldt til en samtale i Musicalteatrets faste øvelokaler i Teaterhuset BorgenForhåbningsholms Allé 20, 1904 Frederiksberg C.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du er interesseret i at prøve kræfter hos Musicalteatret…

Skriv til Musicalteatrets bestyrelse senest d. 16. januar 2017 på: info@musicalteatret.dk

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);