AUDITION HOS MUSICALTEATRET

Hvert år søger Musicalteatret skuespillere, sangere og dansere til vores forestillinger. Det kræver hverken erfaring eller uddannelse at komme til audition – alle (uanset baggrund eller tidligere deltagelse hos Musicalteatret) går til audition på lige vilkår. Folk i alle køn og aldre fra 18 år og op er velkomne. At medvirke på scenen i Musicalteatrets opsætninger er ulønnet.

AUDITIONSVAR PÅ “VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL”
Der er torsdag d. 14. september sendt svar ud til samtlige 133 personer, der har været til audition på “Vi maler byen rød: The Musical” i perioden d. 26. august – 13. september 2023. Har du været til audition og ikke modtaget en svarmail i din indbakke, så tjek dit spamfilter og du vil finde mailen dér.

Musicalteatret afholder igen auditions på nye forestillinger i 2024. Hvis du ønsker at få besked om Musicalteatrets auditions i fremtiden, kan du tilmelde dig auditionpåmindelse herunder:

Ønsker du derimod at blive en del af Musicalteatret bag scenen ved at hjælpe til med kostumer, regi, kulisser, teknik eller andet praktisk? Eller har du generelle spørgsmål til teatret? Så skriv gerne til Musicalteatrets bestyrelse på følgende mailadresse: info@musicalteatret.dk – måske står vi lige pludselig og mangler én som dig.