AUDITION HOS MUSICALTEATRET


AUDITIONSVAR:
Alle, der har været til audition på Musicalteatrets “DIVA“, har modtaget svarmail fredag d. 25. september 2020. Har du været til audition og ikke fået svar, bedes du kigge i dit spamfilter for at finde mailen. Den er sendt fra:
diva@musicalteatret.dk
 

Vi afholder desuden audition igen på endnu en forestilling næste år, så er du ikke allerede tilmeldt vores audition-påmindelser, kan du gøre det ved at skrive din emailadresse i den blå boks på denne side, så modtager du automatisk en mail næste gang vi åbner op for auditiontilmeldinger. Hvert år søger Musicalteatret skuespillere, sangere og dansere til vores forestillinger. Det kræver hverken erfaring eller uddannelse at komme til audition – alle (uanset baggrund) går til audition på lige vilkår. Folk i alle aldre fra 18 år og op er velkomne. At medvirke på scenen i Musicalteatrets opsætninger er ulønnet.

Du kan desuden altid holde øje med denne hjemmeside løbende for at se, hvornår vi afholder auditions – samt læse informationer om de(n) forestilling(er), som vi søger medvirkende til.

Vi foreslår dog, at du går ind på Musicalteatrets officielle Facebook-side eller især vores audition-side på Facebook og klikker “Synes godt om” – så vil du direkte derfra få informationer og påmindelser næste gang, der er audition.

Du kan også sende en mail til audition@musicalteatret.dk, så får du også en påmindelse, når vi åbner op for auditions til en forestilling eller et projekt igen.

Ønsker du derimod at blive en del af Musicalteatret bag scenen ved at hjælpe til med kostumer, regi, kulisser, teknik eller andet praktisk? Har du en instruktør eller koreograf gemt i maven – eller et manuskript gemt i skuffen? Eller har du generelle spørgsmål til teatret? Så skriv gerne til Musicalteatrets bestyrelse på følgende mailadresse: info@musicalteatret.dk – måske står vi lige pludselig og mangler én som dig.