AUDITION TIL “JULEMYSTERIET” OG “VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2”

Hvert år søger Musicalteatret sangere, skuespillere og dansere til vores forestillinger. Det kræver hverken erfaring eller uddannelse at komme til audition – alle (uanset baggrund) går til audition på lige vilkår. Folk i alle aldre fra 18 år og op er velkomne. At medvirke på scenen i Musicalteatrets opsætninger er ulønnet.

I øjeblikket søger vi medvirkende til 2 forestillinger: “Julemysteriet” (familie-julemusical med premiere i KU.BE på Frederiksberg i december 2017) og “Vi maler byen rød: The Musical 2” (jukebox-musicalkomedie med premiere på Folketeatrets Store Turnéscene i København i april 2018). Audition for “Julemysteriet” finder sted lørdag d. 2. september 2017, og audition for “Vi maler byen rød: The Musical 2” finder sted lørdag-søndag d. 16.-17. september 2017 på Frederiksberg (nær Københavns centrum).

Tilmeld dig audition i skemaet her på siden nu (og læs al teksten i skemaet, før du tilmelder dig)!

 LÆS VENLIGST HELE DEN FØLGENDE TEKST, FØR DU TILMELDER DIG AUDITION! 🙂

OBS! Dette skema er nemmest at læse (og udfylde) på en PC/Mac frem for på en telefon. Bruger du dog din telefon, anbefaler vi, at du holder telefonen på langs (og ikke på højkant) for at det skal være mest overskueligt/nemt for dig. 

VIGTIGT: Deadline for tilmelding til audition på “Julemysteriet” og “Vi maler byen rød: The Musical 2” er søndag d. 27. august 2017!

JULEMYSTERIET” er Musicalteatrets kommende familie-julemusical, der har danmarkspremiere d. 12.-21. april 2017 i KU.BE på Frederiksberg. “VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2” er en jukebox-musical (det vil sige, en musical med tidligere kendt musik), som har danmarkspremiere d. 5.-21. april 2018 på Folketeatrets Store Turnéscene i København. Begge forestillinger er skrevet af Rasmus Mansachs og bliver instrueret af John Holmgren Brohammer Jensen.

Der er sat forskellige auditiondage af til de to musicals:
“JULEMYSTERIET”: Audition lørdag d. 2. september 2017
“VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2”: Audition lørdag d. 16. september 2017 eller søndag d. 17. september 2017 (valgfrit)

Der søges følgende til de to forestillinger (i alle aldre fra 18 år og op):
“JULEMYSTERIET”: 12 skuespillere/medvirkende
“VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2”: 50 medvirkende (30 roller + ca. 20 ensemble-medlemmer) 

Du kan læse kort om handlingen i forestillingerne samt se, hvilke roller/funktioner der søges til, i fanen ‘Om forestillingerne‘.

 

Her følger vigtige regler/informationer for at deltage i Musicalteatrets auditions/forestillinger:

Du vælger selv i tilmeldingsskemaet hvilken af de to forestillinger (eller begge to), som du ønsker at gå til audition på. Man kan sagtens medvirke i begge forestillinger, da prøverne ikke ligger samtidigt, men man kan også nøjes med at tilmelde sig audition på den ene. Det er ulønnet at medvirke i forestillingerne, og da Musicalteatret er en forening, skal der betales medlemskontingent på 350 kr. (betalingsdato senest 1. november 2017), hvis man kommer med i en eller begge musicals. Man skal kun betale kontingent én gang, også selv om man kommer med i begge forestillinger. Har du allerede betalt kontingent til foreningen i denne sæson, skal du ligeledes ikke betale yderligere, hvis du bliver udtaget.

Man kan kun komme til audition på de udvalgte timer, som fremgår i tilmeldingsskemaet nederst. Det er ikke muligt at komme til audition på andre dage end de nævnte, og det er ikke muligt at aflægge audition over Skype eller ved at sende video/lyd-optagelser. For at komme til audition skal alle skuespillere/sangere/dansere desuden være fyldt 18 år senest på forestillingens premieredag (det vil sige senest d. 12. december 2017, hvis man medvirker i “Julemysteriet” eller d. 5. april 2018, hvis man medvirker i “Vi maler byen rød: The Musical 2”. Der kan ikke søges dispensation for alternative auditiondatoer eller aldersnedsættelse, men derudover er alle aldre over 18 år mere end velkomne.

Hos Musicalteatret lægger vi stor vægt på, at man ikke har nogen fordel ved at have været med i en tidligere forestilling i vores teaterforening. Alle går til audition på lige fod og vurderes ikke på eventuel tidligere deltagelse, så selv om du er “ny”, er du ikke dårlige stillet end andre.

Audition finder sted i Musicalteatrets faste øvelokaler i Teaterhuset Borgen (Forhåbningsholms Alle 20, 1904 Frederiksberg C). Se adressen (og bygningens indgang) på kortet i fanen ‘Adresse’ på denne side.

Bliver man efter tilmelding forhindret i at komme til audition, bedes man melde sit afbud til: audition@musicalteatret.dk

Selve prøveforløbet ligger på forskellige tirsdage/torsdage (om aftenen) og i forskellige weekender (om dagen). Se alle detaljerne for prøver og spilledage i fanen ‘Prøveplan‘.
Ikke alle skal være til stede til hver eneste prøve, da prøverne på skift vil være skuespilprøver, solistprøver, korprøver og danseprøver – men som udgangspunkt skal man være forberedt på at komme til samtlige prøver. Der vil løbende blive meldt prøveplaner ud, så man ved, om man skal komme til prøverne eller ej. Er der prøver ud fra datoerne i fanen ‘Prøveplan‘, som du allerede nu ved, at du vil være forhindret i at deltage i, skal du skrive det i tilmeldingsskemaet længere nede på siden.

VIGTIGT:
Der er ingen prøver i prøveforløbet, der foregår i dagtimer på hverdage (selve spilleperioden “Julemysteriet” er dog i dagtimer på hverdage, hvor man vil skulle tage 4-5 dage fri fra skole/arbejde, hvis man studerer/arbejder i dagtimerne til hverdag). Derudover vil man ikke skulle tage fri fra et dagtime-arbejde for at kunne deltage til de normale prøver til nogen af de to forestillinger, og hverken prøver eller forestillinger til “Vi maler byen rød: The Musical 2” ligger i dagtimerne på hverdage. Til gengæld skal du som medvirkende i “Vi maler byen rød: The Musical 2” være til stede/rådighed på samtlige 5 helligdage i påsken (d. 29. marts – 2. april 2018) fra tidlig morgen til sen aften, hvor alle generalprøverne, kostumeprøverne, lysprøverne, lydprøverne og sceneskift-prøverne finder sted ude på Folketeatrets Store Turnéscene. Du kommer ikke til at kunne bede om fri på de fem påskedage nu eller senere i forløbet, og der kan ikke søges dispensation om denne regel.
Gentagende udeblivelser, afbud, sygemeldinger og forsinkelser til prøver kan ligeledes føre til udelukkelse fra forestillingen. Den kunstneriske ledelse bag “Julemysteriet” og “Vi maler byen rød: The Musical 2” understreger kraftigt, hvor vigtigt punktlighed, fremmøde og dedikation til projektet er, for at det samlede projekt lykkes.


SELVE AUDITION:

Sang:
Læs mere om, hvad du skal forberede til sangaudition, i fanen ‘Sang‘.

Skuespil:
Læs mere om, hvad du skal forberede til skuespilaudition, i fanen ‘Skuespil‘.

Dans:
Læs mere i fanen ‘Dans‘.

Selve audition-forløbet:
Du skal vælge en af de ledige auditiontimer i skemaet. Der er plads til ca. 10 personer hver time. Ved ankomst får alle taget et foto, og derefter vil man blive kaldt op til audition i løbet af timen. I selve auditionlokalet vil 2-4 personer fra den kunstneriske ledelse være til stede, ledet af instruktør John Holmgren Brohammer Jensen. Alle skal op enkeltvis og vise skuespil og sang. Man behøver ikke være (lige) stærk til de forskellige områder for at blive udtaget til forestillingen. Man bestemmer selv, om man vil vise skuespil eller sang først, når man er inde i auditionlokalet. Audition for hver person vil kun tage ca. 5 minutter, men du skal dog være forberedt på at være til rådighed hele den time, hvor du er tilmeldt, da man skal op én for én, og vi kan ikke garantere, at du kan være dn første eller sidste til at gå op til audition inden for din valgte time.
Det er vigtigt, at man kommer til tiden på det tidspunkt, som man selv har valgt, og man skal møde op senest ti minutter inden sin auditiontid, da der skal tages et billede af alle.

På grund af det stramme program til audition med mange deltagere, skal man desuden i værste tilfælde være forberedt på, at der kan opstå mindre forsinkelser på selve dagen. 🙂

Svar efter audition:
Du vil senest et par dage efter din audition modtage svar på mail. Til audition på “Vi maler byen rød: The Musical 2” vil muligvis blive kaldt til en ekstra-audition (en såkaldt callback-audition) den efterfølgende lørdag og/eller søndag d. 23.-24. september 2017 kl. 10-17, og du vil muligvis skulle være der hele dagen eller kun et par timer. Dette kan først vurderes, når alle har været til audition, og den kunstneriske ledelse har fundet ud af, hvad (og hvem) de ønsker at se mere. Det vil stå i din svar-mail, om du skal møde til callback-audition Umiddelbart vil alle, der bliver udtaget til callback-audition, skulle til fælles danseprøve med koreograf Kenneth Parsberg i callback-weekenden, men det kræver ikke danseerfaring at skulle aflægge danseprøve – Kenneth skal blot vurdere, hvad de forskellige medvirkende kan sættes til af dans i løbet af forestillingen. Callback-audition bruges desuden til, at den kunstneriske ledelse har mulighed for at se nærmere på nogle af kandidaterne, inden de træffer deres endelige valg. OBS: Det er dog kun til “Vi maler byen rød: The Musical 2“, at der er callback-aution. Til “Julemysteriet” er der kun én audition (lørdag d. 2. september). 

Udfyld auditionskemaet herunder for at melde dig til:
Udfyld følgende skema, så er du tilmeldt audition – og vær sikker på, at du får trykket ”Send” nederst i skemaet. Der vil fremgå ”Vi har modtaget din tilmelding” i teksten, hvis du har trykket ”Send” korrekt. Husk at vælge i skemaet, om du vil til audition på begge forestillinger eller kun den ene.

Vi glæder os til at se jer alle til audition – og frygt ej, vi bider ikke. Knæk og bræk! 🙂

 

 

 

JULEMYSTERIET 
… er Musicalteatrets 7. familiemusical, og det er en julekomedie egnet fra 3 år og op (men ligesom med film som bl.a. “Shrek” vil humoren også appellere til et voksent publikum). Forestillingen vil vare ca. 60 minutter og skal spilles i børne-kulturhuset KU.BE på Frederiksberg d. 12.-21. december 2017.
Forestillingen bliver opført 26 gange i spilleperioden, og der skal til audition i alt findes 12 skuespillere, som bliver delt i 2 hold af 6 skuespillere, som hver skal opføre halvdelen af de 26 forestillinger på skift (i alt 13 forestillinger pr. hold). De 2 hold vil dog skulle øve sammen i prøveforløbet.
Du kan læse mere om forestillingen på vores hjemmeside her: musicalteatret.dk/julemysteriet

VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2
… er Musicalteatrets 13. store opsætning på Folketeatrets Store Turnéscene i København. Forestillingen kommer til at vare ca. 2 timer og 30 minutter (inkl. pause) og spiller i perioden d. 5.-21. april 2018. Det er en jukebox-musical (det vil sige, en musical med tidligere kendt musik), hvor der skal bruges i alt ca. 50 medvirkende (ca. 30 roller og ca. 20 ensemblemedlemmer). Forestillingen bliver opført 13-15 gange i løbet af spilleperioden med 13 sikre datoer og 2 backup/ekstra-forestillinger, hvis de første 13 forestillinger bliver udsolgt.
Du kan læse mere om forestillingen på vores hjemmeside her: musicalteatret.dk/vmbr2

Læs nærmere om prøveforløb og spilledatoerne for de to forestillinger i fanen ‘Prøveplan‘. Herunder kan du se navnene på de folk, der står bag de to forestillinger:

JULEMYSTERIET
Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen
Instruktørassistent: Mie Natius Andresen
Manuskript/sangforfatter: Rasmus Mansachs

VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2
Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen
Koreograf: Kenneth Parsberg
Korleder: Jakob Blegvad Stenz
Manuskript: Rasmus Mansachs

 

 

Du skal forberede/lære et kort stykke tekst inden audition. Der vil være forskellig auditiontekst til henholdsvis “Julemysteriet” og til “Vi maler byen rød: The Musical 2“. Man kan ikke selv vælge en anden tekst end dem, der fremgår.

 Tekst til “Vi maler byen rød: The Musical 2”:

Teksten vil alle tilmeldte modtage ca. 2 uger inden audition på mail, og teksten vil ligeledes blive lagt op i denne fane, så snart den er tilgængelig. Så du behøver ikke kontakte os for at få teksten, du vil automatisk få den tilsendt på den emailadresse, som du oplyser i tilmeldingsskemaet.

 Tekster til “Julemysteriet”:
Vælg én af de følgende fire tekster (kun én), som du skal forberede og fremføre lige præcis, som du har lyst. Du kan eventuelt blive bedt om at spille den igen, når du er inde til audition, hvis de vil se dig levere teksten på en anden måde, men du skal kun forberede én tekst, og du må helt selv vælge hvilken af de fire tekster, som du forbereder:

”Julemysteriet” – tekst 1:
Hver gang man skubber rensdyr ud på en sø, hvor vandet er frosset til is, så falder de lige på halen. Det er så morsomt. Især når de prøver at komme op på benene igen og slet ikke kan finde ud af det. Det kender jeg godt. Se selv – jeg ka’ slet ikke komme op.

”Julemysteriet” – tekst 2:
Ved du hvad, Julemanden? Nu har jeg år efter år efter år siddet her og pakket gaver ind til børn over hele landet – og har jeg selv fået en eneste pakke nogensinde? Nej! Jeg knokler og knokler for, at alle andre får en glædelig jul, men jeg sidder bare selv derhjemme hver eneste juleaften uden en eneste pakke at pakke op! Jeg vil også ha’ pakker! Det er bare så tarveligt, det er! Jeg gider ikke mere, så nu går jeg min vej, og jeg kommer ikke tilbage!

”Julemysteriet” – tekst 3:
Den Rigtig Gode Julefe sagde, at jeg bare skulle løse gåden. ”Du kan rejse langt, du kan rejse kort, du kan rejse ud og ind – find frem til Julehjertet, og så finder du din juleglæde igen”. Og jeg ved, at min juleglæde er at få min snemand til at blive levende, så jeg har en rigtig ven at fejre jul med og få gaver af.

”Julemysteriet” – tekst 4:
Nu er det nok! Det ka’ godt være, at du vil gi’ op på julen, men jeg gi’r aldrig op! Julen betyder, at man skal være glad og hygge sig og ha’ det godt – man ska’ ikke ligge på gulvet og være en sur gnavport, der ikke ser alle de gode ting, som har har lige for næsen af sig!

 

Du skal forberede/fremføre 1 vers + 1 omkvæd af én sang fra listen nedenunder til audition. Du vælger selv, om du vil synge a cappella (det vil sige uden musik/akkompagnement) eller om du vil medbringe et instrument/backingtrack/instrumentalnummer på en iPhone/iPad/MP3-afspiller, som du så tager med ind i auditionlokalet, hvor den vil blive sluttet til et musikanlæg. Vælger du at medbringe et backingtrack/instrumentalnummer, skal det være et backingtrack til en af de nævnte sange (hvis du kan finde instrumentaltracks til dem), og vi understreger, at der ikke må være sang/solister på tracket/nummeret. Vil du derimod gerne synge til et instrument som f.eks. guitar, skal du selv medbringe det, bortset fra klaver (da der er klaver til rådighed i lokalet, som du kan bruge). Det ses dog ikke som en fordel at medbringe et track eller kunne spille instrument frem for at synge a cappella, så vælg den mulighed, som er bedst for dig – du er ikke dårligere stillet, hvis du vælger den ene mulighed frem for den anden.

OBS: Du skal som sagt kun synge 1 vers + 1 omkvæd af din valgte sang (højst 1 minut) til audition. Vær opmærksom på, at du muligvis kan blive stoppet midt i sangen, hvis/når den kunstneriske ledelse føler, at de har hørt nok til at kunne vurdere dig. Så gem ikke på “krudtet” til slutningen, for du bliver måske stoppet inden da.  

Herunder er de sange, som du kan vælge imellem at synge til de to forskellige auditions:

JULEMYSTERIET (vælg én af følgende børnesange til audition):
“Solen er så rød, mor”

“Til julebal i Nisseland”
“Man er som man er” (Krumme/Laus Høybye)
“Tju bang chokolademand” (Alberte)

VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2 (vælg én af følgende Grand Prix-sange til audition):
“Vi maler byen rød” (Birthe Kjær)

“Vil du med” (Birthe Kjær)
“Sig det som det er” (Kirsten & Søren)
“Farvel og tak” (Kirsten & Søren)
“Pyjamas for to” (Tommy Seebach)
“Det’ det jeg altid har sagt” (Tommy Seebach)

“Det’ gratis” (Tommy Seebach)
“Der står et billede af dig på mit bord” (Rollo & King)
“To lys på et bord” (Otto Brandenburg)
“Sig det’ løgn” (Tomas Thordason)
“Jeg snakker med mig selv” (Gitte Hænning)
“Angelique” (Dario Campeotto)
“Med expresstog til Kina” (Ulla Bjerre & Ole Bredahl)

“Gi’r du et knus” (Snapshot)
“Det’ det” (Sukkerchok)
“Vis mig hvem du er” (Malene Winther Mortensen)
“Gi’ mig tid” (Sheila)

“Vild med eventyr” (Fenders)
“Det’ okay” (Henriette Lykke)
“Donna Donna” (John Hatting)
“Ræk mig din hånd” (Birgitte Gade)

“Den drømmende by” (Johnny Jørgensen)
“Casino” (Pernille Petterson)
“Copenhagen Airport” (Annette Heick)

“Drama Queen” (DQ)
“In a Moment Like This” (Chanée & N’evergreen)
“Cliché Love Song” (Basim)
“Twist of Love” (Sidsel Ben Semmane)
“Suitcase” (Anne Gadegaard)
“Believe Again” (Brinck)
“Someday” (Hera Björk)
“How Will I Know” (Simone)
“Spanish Soul” (Sandee May)
“Where I Am” (Anja)
“Only Teardrops” (Emmelie de Forest)

 

Der skal ikke forberedes dans til audition, men du kan læse nærmere om dans i de to forestillinger herunder:

JULEMYSTERIET
Da der kun vil skulle danses nogle meget basale i trin i 1-2 sange i forestillingen, indgår der ikke dans i audition på “Julemysteriet”.

VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2
Der vil indgå en lang række koreografier i “Vi maler byen rød: The Musical”, men man kan ikke gå til audition kun på dans. Ønsker man at være med som danser, skal man gå til audition på skuespil og sang, og der er kun audition på skuespil/sang i den første auditionweekend. Man kan godt komme med i forestillingen og danse, hvis man ikke er den stærkeste sanger eller skuespiller, man skal dog igennem skuespil/sang-audition først, og bliver man kaldt til callback-audition, vil man skulle til en danseprøve dér. Til danseprøven i callback-weekenden skal der ikke forberedes noget, men man vil til gengæld samlet i hold skulle danse sammen med koreograf Kenneth Parsberg, som derefter vil vurdere, hvad (og hvem) han kan sætte til at danse ud fra det niveau, som de forskellige medvirkende har. Der vil stå mere information om callback-danseprøven i din mail, hvis du bliver udtaget til callback-audition.

Her kan du se den fulde prøve- og spilleplan for “JULEMYSTERIET” og “VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2” (se også billedet nederst i fanen over hele sæsonen). Der er udover selve prøverne flere sociale arrangementer i løbet af sæsonen (hyttetur, nytårskur m.m.), og disse fremgår ligeledes af billedet nederst i denne fane. 


“JULEMYSTERIET” PRØVEFORLØB/SPILLEPERIODE:

– Aftenprøver tirsdage og torsdage i september (fra 7. september) fra kl. 18:00/18:30/19:00 til ca. 22:00. Starttidspunktet for hver aften varierer efter behov.
– Fra oktober og frem udgår tirsdags-prøverne, mens prøverne fortsætter torsdage resten af prøveforløbet.

Tre øveweekender – prøver lørdage og søndage kl. ca. 10:00-? (forventet sluttidspunkt: senest kl. 18). De tre øveweekender er lørdag-søndag d. 30. september – 1. oktober, 11.-12. november og 9.-10. december 2017.
Alle medvirkende skal nødvendigvis ikke komme til samtlige aftenprøver i hele prøveforløbet, men det vil løbende blive meldt ud, hvilke dage de medvirkende har fri, da skuespil, solistsang, korsang og dans øverst på skift.
Prøverne foregår i Musicalteatrets faste øvelokaler i Teaterhuset Borgen på Forhåbningsholms Allé 201904 Frederiksberg C (samme adresse som audition-stedet) frem til d. 10. december, hvorefter vi rykker til spillestedet i KU.BE på Frederiksberg.
– Generalprøvedag – mandag d. 11. december. Det vides ikke endnu, om skuespillerne først skal bruges i aftentimerne og ikke i dagtimerne, men vær forberedt på at skulle tage fri fra eventuelt dag-studie/job, hvis der bliver behov for det.
Spilleperiode – herunder kan du se, hvornår de to hold af medvirkende i “Julemysteriet” (grønt hold og rødt hold) hver især skal opføre deres 13 (ud af 26) individuelle forestillinger. Du vil skulle tage fri fra eventuelt job/studie, som passer til det hold, som du kommer på, hvis du bliver udtaget:
Tirsdag d. 12. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Torsdag d. 14. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Fredag d. 15. december kl. 17:00-18:00 + kl. 18:30-19:30
Lørdag d. 16. december kl. 10:30-11:30 + 12:00-13:00 + kl. 13:30-14:30
Mandag d. 18. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Onsdag d. 20. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Onsdag d. 13. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Fredag d. 15. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Lørdag d. 16. december kl. 17:00-18:00 + kl. 18:30-19:30
Søndag d. 17. december kl. 10:30-11:30 + 12:00-13:00 + kl. 13:30-14:30
Tirsdag d. 19. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
Torsdag d. 21. december kl. 10:00-11:00 + kl. 11:30-12:30
– Nedpakning/oprydning – der er fælles nedpakning/oprydning på spillestedet om eftermiddagen efter sidste forestilling d. 21. december (fra kl. 13:00).


VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2″ PRØVEFORLØB/SPILLEPERIODE: 

– Aftenprøver tirsdage (fra d. 3. oktober og frem) fra kl. 18:00/18:30/19:00 til ca. 22:00. Starttidspunktet for hver aften varierer efter behov.
– Aftenprøver torsdage (fra d. 12. december og frem) (samme start/sluttidspunkter som tirsdagene)mens prøverne ligeledes også fortsætter tirsdage resten af prøveforløbet.
Juleferie (ingen prøver i perioden d. 22. december 2017 til-og-med d. 3. januar 2018).
– Seks øveweekender – prøver lørdage og søndage kl. ca. 10:00-? (forventet sluttidspunkt: senest kl. 18). De seks øveweekender er lørdag-søndag d. 7.-8. oktober 2017,  25.-26. november 2017, 13.-14. januar 2018, 3.-4. februar 2018, 3.-4. marts 2018 og 17.-18. marts 2018.
Alle medvirkende skal nødvendigvis ikke komme til samtlige aftenprøver i hele prøveforløbet, men det vil løbende blive meldt ud, hvilke dage de medvirkende har fri, da skuespil, solistsang, korsang og dans øverst på skift. Prøverne foregår i Musicalteatrets faste øvelokaler i Teaterhuset BorgenForhåbningsholms Allé 20, 1904 Frederiksberg C (samme adresse som audition-stedet) frem til d. 24. marts 2018, hvorefter alle de sidste prøver er på spillestedet Folketeatrets Store Turnéscene i København.
Generalprøver dagligt fra ca. d. 26. marts 2018 i aftentimerne, bortset fra weekender og påskedagene d. 29. marts – 2. april 2018, hvor der vil være prøver fra tidlig morgen til sen aften. Alle medvirkende skal være til stede/rådighed alle 5 påskehelligdage d. 29. marts – 2. april 2018 – uden undtagelser! Det er på ingen måde muligt at bede om/få fri disse 5 helligdage, heller ikke enkelte af dagene.
SPILLEPERIODEN:

Der spilles forpremiere samt 13-15 forestillinger i spilleperioden d. 4.-21. april 2018:
Onsdag d. 4. april 2018 kl. 19:30 – Forpremiere-forestilling
Torsdag d. 5. april 2018 kl. 19:30 – Premiere-forestilling
Fredag d. 6. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Lørdag d. 7. april 2018 kl. 15:00 + 20:00 – To forestillinger
Onsdag d. 11. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Torsdag d. 12. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Fredag d. 13. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Lørdag d. 14. april 2018 kl. 15:00 + 20:00 – To forestillinger
(Søndag d. 15. april 2018 kl. 15:00 – Backup-forestilling)
(Tirsdag d. 17. april 2018 kl. 19:30 – Backup-forestilling)
Onsdag d. 18. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Torsdag d. 19. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Fredag d. 20. april 2018 kl. 19:30 – Forestilling
Lørdag d. 21. april 2018 kl. 15:00 – Forestilling
Mødetid: De medvirkende skal møde ind ca. 2 timer før forestillingsstart på spilledagene.
– Søndag d. 22. april (dagen efter sidste forestilling) deltager alle medvirkende fra formiddag til sen eftermiddag (uden undtagelser!) i nedpakningen af kulisser/kostumer/teknik samt oprydning på spillestedet.

 

Herunder kan du se prøveplanen for de to forestillinger (klik på billedet på en computer for at zoome/gøre det større):

 

Audition finder sted i Musicalteatrets faste øvelokaler i Teaterhuset Borgen, Forhåbningsholms Allé 20, 1904 Frederiksberg C (nær Københavns centrum). Metro-stationen Forum samt buslinjerne 2A, 9A, 30, 31 og 250S holder i nærheden.

Se adressens beliggenhed på følgende billede (klik på billedet for at se det i en større version):

Forhåbningsholms Allé 20

 

 

 

Har du spørgsmål til noget som helst angående audition, kan du kontakte Musicalteatrets auditionteam. Men læs venligst hele teksten i alle de øvrige faner,inden du skriver, da alle detaljer om audition (og stort set alle svar på eventuelle spørgsmål) vil kunne findes der.

Har du alligevel spørgsmål til noget, som ikke fremgår af informationer, kan du skrive til Musicalteatrets auditionteam på: audition@musicalteatret.dk 

 

Alle, der bliver udtaget til “Julemysteriet” og/eller “Vi maler byen rød: The Musical”, skal melde sig ind i Musicalteatrets forening ved at betale kontingent på 350 kr. (hvis du ikke allerede har meldt dig ind i den nuværende sæson i forvejen) – men man behøver ikke blive udtaget til en forestilling for at kunne melde sig ind. Alle kan blive medlem af Musicalteatret og få del i teatrets mange goder hele året rundt (sociale arrangementer, tilbud, fribilletter m.m.). Du kan melde dig ind allerede i dag – læs mere på vores hjemmeside her: musicalteatret.dk/medlem

 

Audition-påmindelse

Udfyld dette skema og tryk “Tilmeld”, hvis du vil have påmindelse over mail, når vi åbner op for auditions i fremtiden (husk at udfylde den mail, som du får tilsendt, ellers er du ikke tilmeldt).

Tilmeld

Du kan desuden altid holde øje med denne hjemmeside løbende for at se, hvornår vi afholder auditions – samt læse informationer om de(n) forestilling(er), som vi søger medvirkende til.

Vi foreslår dog, at du går ind på Musicalteatrets officielle Facebook-side eller især vores audition-side på Facebook og klikker “Synes godt om” – så vil du direkte derfra få informationer og påmindelser næste gang, der er audition.

Du kan også sende en mail til audition@musicalteatret.dk, så får du også en påmindelse, når vi åbner op for auditions til en forestilling eller et projekt igen.

Ønsker du derimod at blive en del af Musicalteatret bag scenen ved at hjælpe til med kostumer, regi, kulisser, teknik eller andet praktisk? Har du en instruktør eller koreograf gemt i maven – eller et manuskript gemt i skuffen? Eller har du generelle spørgsmål til teatret? Så skriv gerne til Musicalteatrets bestyrelse på følgende mailadresse: info@musicalteatret.dk – måske står vi lige pludselig og mangler én som dig.