AUDITION HOS MUSICALTEATRET

Hvert år søger Musicalteatret skuespillere, sangere og dansere til vores forestillinger. Det kræver hverken erfaring eller uddannelse at komme til audition – alle (uanset baggrund) går til audition på lige vilkår. Folk i alle aldre fra 18 år og op er velkomne. At medvirke på scenen i Musicalteatrets opsætninger er ulønnet.

I øjeblikket søger vi nye medvirkende til familiemusicalen “JULEMYSTERIET“, der skal opføres i KU.BE i hovedstadsområdet d. 3.-18. december 2022. Audition finder sted i weekenden lørdag-søndag d. 3.-4. september 2022 og bliver afholdt i Teaterhuset Borgen på Forhåbningsholms Allé 20, 1904 Frederiksberg C (nær Københavns centrum). Senere på efteråret åbner vi op for audition-tilmeldinger til vores kommende musicalkomedie “EKSORCISMEN“. Man kan sagtens medvirke i begge forestillinger samtidig, da de ikke vil have prøver på samme dage.

Før du tilmelder dig audition til “JULEMYSTERIET“, skal du læse følgende “audition-info“-dokument, da der står vigtige informationer samt alt, hvad du skal vide inden audition, og hvad du skal forberede. Klik på dokumentet/dokumenterne (markeret med lyseblåt) for at læse/downloade det:
Audition-info (Julemysteriet)
Prøveoversigt (Julemysteriet)
Forestillingsdatoer (Julemysteriet)
Rolleoversigt (Julemysteriet)
Audition-skuespiltekster (Julemysteriet)
Audition-sangtekster (Julemysteriet)
Link til audition-sangene på YouTube (Julemysteriet)

Invitér eventuelt dine venner til audition eller audition-infoaften gennem Musicalteatrets officielle Facebook-begivenheder her.

Tilmeld dig audition i skemaet herunder, når du har læst om audition i de ovenstående dokumenter:

Du kan desuden altid holde øje med denne hjemmeside løbende for at se, hvornår vi afholder auditions – samt læse informationer om de(n) forestilling(er), som vi søger medvirkende til.

Vi foreslår dog, at du går ind på Musicalteatrets officielle Facebook-side eller især vores audition-side på Facebook og klikker “Synes godt om” – så vil du direkte derfra få informationer og påmindelser næste gang, der er audition.

Du kan også sende en mail til audition@musicalteatret.dk, så får du også en påmindelse, når vi åbner op for auditions til en forestilling eller et projekt igen.

Ønsker du derimod at blive en del af Musicalteatret bag scenen ved at hjælpe til med kostumer, regi, kulisser, teknik eller andet praktisk? Har du en instruktør eller koreograf gemt i maven – eller et manuskript gemt i skuffen? Eller har du generelle spørgsmål til teatret? Så skriv gerne til Musicalteatrets bestyrelse på følgende mailadresse: info@musicalteatret.dk – måske står vi lige pludselig og mangler én som dig.