Audition hos Musicalteatret

Hvert år søger Musicalteatret sangere, skuespillere og dansere til vores forestillinger. Det kræver hverken erfaring eller uddannelse at komme til audition – alle (uanset baggrund) går til prøve på lige vilkår. Det eneste krav er, at du skal være fyldt 18 år inden premieredatoen på den pågældende forestilling for at komme til prøve og blive en del af Musicalteatret. Folk i alle aldre over 18 år er velkomne til audition.

Hold øje med denne hjemmeside løbende for at læse informationer om de(n) forestilling(er), som vi søger medvirkende til. Hvis du vil have en påmindelse næste gang vi åbner op for auditiontilmeldinger i 2019 for skuespillere, sangere og dansere, så skriv din email-adresse i skemaet nederst på denne side – så får du direkte besked på mail, næste gang vi søger talenter på scenen. Vi foreslår derudover, at du også kan gå ind på Musicalteatrets officielle Facebook-side eller især vores audition-side på Facebook og klikker ‘Synes godt om’ – så vil du direkte derfra få løbende informationer om teatret og vores auditions.

Ønsker du derimod at blive en del af Musicalteatret bag scenen ved at hjælpe til med kostumer, regi, kulisser, teknik eller andet praktisk? Har du en instruktør eller koreograf gemt i maven – eller et manuskript gemt i skuffen? Eller har du generelle spørgsmål til teatret? Så skriv gerne til Musicalteatrets bestyrelse på følgende mailadresse: info@musicalteatret.dk – måske står vi lige pludselig og mangler én som dig.

Fotos © Henrik Delfer