LIVEBAND SØGES TIL HITMUSICAL

Udvælgelse/audition: 12. november 2023

Vi maler byen rød: The Musical” er en rekordsættende, dansk jukebox-musical, der havde urpremiere hos Musicalteatret i 2010 og nu vender tilbage efter mere end 50 opsætninger over hele landet, hvor den i mellemtiden er blevet til den mest opførte nye danske teaterforestilling fra dette årtusinde. Forestillingen er fyldt med 25 af de største hits fra Dansk Melodi Grand Prix’ historie, som ud over titelmelodien også inkluderer bl.a. Smuk som et stjerneskud”, ”Video video”, ”Krøller eller ej”, ”Boom Boom”, ”Disco Tango”, ”Danse i måneskin”, ”Tænder på dig”, ”Dansevise”, ”Vi danser rock og rul”, ”Hip hurra – det’ min fødselsdag”, ”Det’ lige det”, ”Under stjernerne på himlen”, ”Hallo hallo”, ”Lige der hvor hjertet slår og mange flere.

Musicalteatret er en forening, og derfor er alle medvirkende på scenen og i bandet frivillige/ulønnede. Der søges dygtige og trænede liveband-musikere til de i alt 20 forestillinger (samt en forpremiere) på Folketeatrets Store Turnéscene ved Grøndal MultiCenter i København i april 2024.
Der er i alt 40 sangere, skuespillere og dansere på scenen (inkl. ca. 20 solister), og der søges følgende bandmusikere til den kommende genopsætning:
• 1-2 keyboardspillere
• 1-2 guitarister
• Trommeslager
• Bassist
• Percussionist

Prøvedatoer koordineres med orkesterlederen. Der vil være enkelte bandprøver i begyndelsen af år 2024, inden slutfasen i udgangen af marts/start april op til premieren, hvor prøverne intensiveres, især i påsken. Derefter skal musikerne kunne deltage i samtlige forestillinger på følgende datoer (hver forestilling varer ca. 2 timer og 45 minutter inkl. pause):

Onsdag d. 3. april kl. 19:30 (forpremiere)
Torsdag d. 4. april kl. 19:30 (premiere)
Fredag d. 5. april kl. 19:30
Lørdag d. 6. april kl. 14:30 + 19:30 (to forestillinger)


Onsdag d. 10. april kl. 19:30

Torsdag d. 11. april kl. 19:30
Fredag d. 12. april kl. 19:30
Lørdag d. 13. april kl. 14:30 + 19:30 (to forestillinger)
Søndag d. 14. april kl. 14:30

Onsdag d. 17. april kl. 19:30

Torsdag d. 18. april kl. 19:30
Fredag d. 19. april kl. 19:30
Lørdag d. 20. april kl. 14:30 + 19:30 (to forestillinger)
Søndag d. 21. april kl. 14:30

Onsdag d. 24. april kl. 19:30

Torsdag d. 25. april kl. 19:30
Fredag d. 26. april kl. 19:30
Lørdag d. 27. april kl. 14:30

Hvis du kunne tænke dig at være en del af det frivillige liveband og fyre den max af til dansk popmusik (hovedsageligt fra 1980’erne) foran i alt 6.000 mennesker i april 2024 – samt være en del af en flok dedikerede, musicalglade og hårdtarbejdende ildsjæle hos den største og dyreste produktion til dato fra den bedst anmeldte og sælgende teaterforening i hele hovedstadsområdet, så er det nu, at du skal slå til!

Kontakt Musicalteatrets orkesterleder Lars Rahbek Andresen (se kontaktinfo længere nede) og fortæl lidt om dig selv, hvilket instrument du er pissegod til at spille på, og så vil Lars kontakte dig, hvis han har lyst til at se dig til en musikeraudition eller se videoklip/lydoptagelser af dig i forbindelse med udvælgelsen af det endelige liveband. Selv om alle på scenen og i bandet er ulønnede, forventer vi, at du er seriøs, pålidelig, forberedt og punktlig til prøver og til selve forestillingerne – og ikke mindst at du har erfaring i at spille i et orkester eller band, da den kommende opsætning af ”Vi maler byen rød: The Musical” bliver opført på et ambitiøst højt niveau, hvor det forventes, at man kan sit kram.

Alle henvendelser omkring optagelse i bandet, musikerauditions, bandprøver m.m. foregår til orkesterleder Lars Rahbek Andresen på følgende e-mailadresse: lars.rahbek.andresen@gmail.com

Du kan eventuelt læse mere om forestillingen på Billetlugen, hvor de tre første af de fire spilleuger allerede er i salg, og hvor halvdelen af billetterne er revet væk: bit.ly/vmbr2024

Musicalteatret afholder igen auditions for skuespillere, sangere og dansere til nye forestillinger i 2024. Hvis du ønsker at få besked om Musicalteatrets auditions for skuespillere/medvirkende i fremtiden, kan du tilmelde dig auditionpåmindelse herunder:

Ønsker du derimod at blive en del af Musicalteatret bag scenen ved at hjælpe til med kostumer, regi, kulisser, teknik eller andet praktisk? Eller har du generelle spørgsmål til teatret? Så skriv gerne til Musicalteatrets bestyrelse på følgende mailadresse: info@musicalteatret.dk – måske står vi lige pludselig og mangler én som dig.