HALLOWEEN-MYSTERIET (23. oktober – 4. november 2018)

Danmarks første halloween-musical for hele familien er tilbage! 

Glæd dig til et gensyn med Musicalteatrets kæmpesucces fra 2015: Familiemusicalen “HALLOWEEN-MYSTERIET“, der genopsættes i efteråret 2018 i hovedstadsområdet og er egnet for både voksne og børn fra 3 og op.

Forestillingen udspiller sig i landet Halloweendonesien, hvor kongen Kong Græs har mistet sit Magiske Græskar, som han bruger til at styre landet. Han sender sin barndomsven, bondemanden GræsKarsten, ud på en eventyrlig rejse gennem kongeriget for at finde frem til Det Magiske Græskar. På sin tur møder GræsKarsten en masse nye væsner og venner, bl.a. den beskidte tjenestepige Græskarpot, soldaten GræsKarptajn Pumpkin, de ufarlige spøgelser Spøg og Skæmt samt De Tarvelige Hekse. Efter mange mystiske oplevelser når den nye venneflok til sidst frem til tyvene, men hvorfor blev Det Magiske Græskar stjålet? Hvad er Det Magiske Græskars store hemmelighed? Og får GræsKarsten nogensinde ført Græskarret tilbage i sikre hænder hos Kong Græs igen?

Efter talrige efterspørgsler glæder vi os til at genopsætte “HALLOWEEN-MYSTERIET”, som bliver Musicalteatrets ottende familiemusical-opsætning og er fyldt med en masse fantastiske sange (af Thomas Gylling Andersen og Rasmus Mansachs) og er en spændende, sjov, eventyrlig og lærerig musical (skrevet af Rasmus Mansachs) for både store og små. Vi ser frem til at fejre halloween med jer alle sammen igen i 2018!

Inden længe vil du kunne læse meget mere om forestillingen, spillestedet KU.BE på Frederiksberg, spilletidspunkter og billetsalget på denne side. Skriv dig op i vores billetsalgspåmindelses-box på vores billetside her, så får du direkte besked, når billetsalget starter i marts 2018.