Bliv medlem af Musicalteatret!

Du behøver ikke komme til audition og blive udtaget til en forestilling for at blive en del af teaterforeningen Musicalteatret. Vi tæller årligt over 100 medlemmer, og der er masser af fordele, muligheder, arrangementer, tilbud og mere at hente som medlem af vores forening. At være medlem koster 75 kr. for indeværende sæson, og man er medlem fra den dag, hvor man har indbetalt kontingentet, frem til næste årlige generalforsamling (som næste gang er d. 11. maj 2021). Alle kan melde sig ind som medlem af Musicalteatrets forening, så længe man er fyldt 18 år.

Udfyld skemaet forneden på denne side og overfør kontingent-indbetalingen med det samme, så er du medlem af Musicalteatret og vil inden for nærmeste fremtid modtage en velkomstmail og en oversigt over alle begivenheder i sæsonen samt yderligere informationer, som du måtte have brug for. Har du spørgsmål til medlemskab ud over det, som du kan læse på denne side, kan du skrive til Musicalteatrets bestyrelse på: medlem@musicalteatret.dk

Indbetaling af kontingent kan ske via MobilePay eller bankkonto-overførsel. Telefonnummer/kontonummer fremgår af tilmeldingsskemaet nederst på siden.

Herunder kan du læse alle de medlemsfordele, som sæsonens medlemmer kan benytte sig af.


Medlemsfordele (sæson maj 2020 – maj 2021):

  • Invitation til følgende sociale arrangementer: Årets julefrokost (december 2020), juleafslutning (december 2020), premiere-reception på årets forårsforestilling (april 2021), årets gallafest (maj 2021), den årlige Dyrehavsbakken-tur (maj 2021) samt storskærms-fremvisningsaften af årets forårsforestilling (maj 2021).
  • Invitation til en udvalgt åben prøve i Musicalteatrets øvelokaler i Teaterhuset Borgen til samtlige forestillinger i sæsonen (datoer offentliggøres individuelt senere).
  • Løbende information/nyhedsmails om Musicalteatrets kommende arrangementer, forestillinger, billetsalg og auditions.
  • Adgang til Musicalteatrets lukkede, interne Facebook-gruppe, hvor du ligeledes kan følge med i alle nyheder og vigtige oplysninger samt muligheder for medlemmer.
  • Stemmeret til årets generalforsamling i maj 2021 (og eventuelle ekstraordinære generalforsamlinger).
  • Øvrige medlemstilbud og rabatter, som måtte opstå i løbet af sæsonen.
  • Udvælges man som medvirkende i en af sæsonens produktioner gennem vores auditions, skal der ikke betales yderligere kontingent for deltagelse, hvis man allerede har meldt sig ind som medlem.

Meld dig ind i Musicalteatret nu ved at udfylde følgende tilmeldingsskema – vi glæder os til at gøre dig til en del af vores stødt voksende forening. 🙂

Fotograf © Henrik Delfer & Ole Overgaard