Bliv medlem af Musicalteatret!

Du behøver ikke komme til audition og blive udtaget til en forestilling for at blive en del af teaterforeningen Musicalteatret. Vi tæller årligt ca. 100 medlemmer, og der er masser af fordele, muligheder, arrangementer, tilbud, fribilletter og mere at hente som medlem af vores forening. At være medlem koster 350 kr. pr. årlige sæson, og man er medlem fra den dag, hvor man har indbetalt kontingentet, frem til næste årlige generalforsamling (som næste gang er d. 8. maj 2018).

Udfyld skemaet forneden på denne side og overfør kontingent-indbetalingen med det samme, så er du medlem af Musicalteatret og vil inden for højst 3 dage efter tilmelding modtage en velkomstmail og en oversigt over alle begivenheder i sæsonen samt de yderligere informationer, som du måtte have brug for. Har du spørgsmål til medlemskab ud over det, som du kan læse på denne side, kan du skrive til Musicalteatrets bestyrelse på: medlem@musicalteatret.dk

Indbetaling af kontingent kan ske via MobilePay eller bankkonto-overførsel. Telefonnummer/kontonummer fremgår af tilmeldingsskemaet nederst på siden.

Herunder kan du læse alle de medlemsfordele, som sæsonens medlemmer kan benytte sig af.


Medlemsfordele (sæson maj 2017 – maj 2018):

  • Stemmeret til årets generalforsamling i maj 2018 (og eventuelle ekstraordinære generalforsamlinger).
  • Invitation til følgende sociale arrangementer: Årets medlems-hyttetur (oktober 2017), julefrokost/nytårskur (januar 2018), premiere-fest på årets forårsforestilling (april 2018), årets gallafest (maj 2018), den årlige Dyrehavsbakken-tur (maj 2018) samt DVD-releasefest for årets forårsforestilling (juni 2018).
  • En fribillet til forpremieren på årets forårsforestilling på Folketeatrets Store Turnéscnene (er du selv involveret i forestillingen, kan denne billet foræres væk til en valgfri person).
  • En fribillet til årets jule-familiemusical “Julemysteriet” til en valgfri dato (er du selv involveret i forestillingen, kan denne billet foræres væk til en valgfri person).
  • Adgang som besøgende tilskuer på en udvalgt åben prøve i Musicalteatrets øvelokaler i Teaterhuset Borgen til samtlige forestillinger i sæsonen (datoer offentliggøres individuelt senere).
  • Halv pris på øl/vand/snacks i Musicalteatrets interne bar hele sæsonen til prøver og sociale arrangementer.
  • Mulighed for deltagelse på scenen i samtlige produktioner i årets løb uden yderligere betaling (medvirkende udvælges endeligt ved audition) – dvs. der skal ikke betales yderligere kontingent, hvis man bliver udtaget til en forestilling.
  • Førsteret til ansøgning af hhv. kunstnerisk ledelses-positioner såsom instruktør, koreograf og komponist samt andre produktionsledende roller på årets familiemusicals. Hvis der ikke findes personer internt, slås disse stillinger op offentligt.
  • Adgang til eventuelle lukkede workshops for medlemmer – samt mulighed for selv at arrangere workshops, improvisations-aftener etc. efter aftale med bestyrelsen.
  • Adgang hele sæsonen til Musicalteatrets forum-side på iGroups.dk, hvor alle arrangementer, kalendere og filer samt informationer om teatret, forestillinger og sæsonen i sin helhed er tilgængelige.

Meld dig ind i Musicalteatret nu ved at udfylde følgende tilmeldingsskema – vi glæder os til at gøre dig til en del af vores stødt voksende forening. 🙂

Fotograf © Henrik Delfer & Ole Overgaard