MED SIN PYNT  (7.-18. december 2016)

I denne søde julestrid…

Musicalteatrets præsenterede “Med sin pynt” i december 2016 – en hyggelig, underholdende og sjov juleforestilling for hele familien, som havde danmarkspremiere i det nybyggede spillested KU.BE på Frederiksberg.

Forestillingen udspillede sig i en papkasse, hvor de mange forskellige slags julepynt er gemt ned i, når det ikke er højtid. Der er kommet en masse ny, smart designer-julepynt til, og det er ikke noget, der huer det gammeldags, traditionelle julepynt, som har været der i årevis og er vant til deres faste pladser i familiens stue, på juletræet eller i vindueskarmen. Kan det nye og gamle julepynt nå at få styr på deres stridigheder, inden det bliver jul igen? Eller skal der for altid være krig og uvenskaber mellem de nye og gamle? Hvordan accepterer man hinanden og lærer at leve sammen, selv om man er forskellige? Tag med på et dejligt juleeventyr sammen med kravlenisser, krybbespilsfigurer, rensdyr, engle og alle mulige slags andre magiske stykker julepynt.

Med sin pynt” er Musicalteatrets femte familiemusical og er en sjov og lærerig teateroplevelse, fyldt med fantastiske nye julesange og er egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op.
Forestillingen spillede d. 7.-18. december 2016 med instruktion og koreografier af Caroline Støyva Eriksen, manuskript af Morten Heebøll, musik af Richard Magistrado og kostumer af Stine Sandermann Olsen. Musicalen varede 60 minutter, og det var muligt for publikum at hilse på skuespillerne, sangerne og danserne efter forestillingen og få taget billeder sammen med dem.

MED SIN PYNT støtter Operation Julegaveregn
Musicalteatret donerede 5 kr. af hver solgt billet til Operation Julegaveregn, som er et privat initiativ, hvor alle involverede arbejder frivilligt for det formål at indsamle midler til julegaver til børn anbragt på danske børnehjem og døgninstitutioner. Operation Julegaveregn arbejder ud fra det motto, at alle børn fortjener at få at vide, at nogen tænker på dem, uanset om man er en del af en kernefamilie eller bor på et børnehjem eller en døgninstitution. Operation Julegaveregn har eksisteret siden 1996, og alle donationer, som de modtager, går ubeskåret til deres indkøb af julegaver, og alene i 2015 lykkedes det dem at indsamle 800.000 kr. til at gøre julen bedre for anbragte børn i hele landet. Du kan læse meget mere om Operation Julegaveregn her.

Billetter/spilletidspunkter 2016:
Onsdag d. 7. december: Kl. 10:00* + 11:30
Torsdag d. 8. december: Kl. 10:00* + 11:30*
Fredag d. 9. december: Kl. 10:00 + 11:30
Lørdag d. 10. december: Kl. 11:00* + 12:30 + 14:00*
Søndag d. 11. december: Kl. 11:00* + 12:30 + 14:00*
Onsdag d. 14. december: Kl. 10:00* + 11:30*
Torsdag d. 15. december: Kl. 10:00* + 11:30*
Fredag d. 16. december: Kl. 10:00 + 11:30
Lørdag d. 17. december: Kl. 11:00* + 12:30* + 14:00*
Søndag d. 18. december: Kl. 11:00* + 12:30 + 14:00*
* = Udsolgt / * = Få billetter tilbage

Køb billetter via vores billetside her!

Om billetsalget
Billetter koster 60 kr. stk. for alle børn/voksne uanset alder – og Musicalteatret donerer 5 kr. af hver solgt billet til Operation Julegaveregn.
Billetsalget foregår via Billetto – har du købt billetter på billetto.dk og ønsker at ombytte dem til en anden forestilling, bedes du kontakte Billettos kundeservice her.
Øvrige billetspørgsmål kan stilles til Musicalteatret på: billet@musicalteatret.dk
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Med sin pynt” – du skal blot købe en almindelig billet, og du vil så ved ankomst på dagen få anvist plads i salen af billetpersonalet i indgangen.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler:
Kunne du tænke dig at komme ind og se “Med sin pynt” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Med sin pynt”, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere: billet@musicalteatret.dk


KU.BE – et helt nyt spillested

“Med sin pynt” bliver opført i KU.BE, som er et nybygget, opfindsomt kultur- og bevægelseshus for børn og voksne i alle aldre. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg lige ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Ud over metro og S-toge kører buslinjerne 9A, 10, 13, 21, 22, 31, 34 og 142 også til spillestedet. Er du i bil, er der en stor parkeringskælder tilknyttet til KU.BE. Læs meget mere om KU.BE på deres hjemmeside her.

Medvirkende i “Med sin pynt” (alfabetisk):
Mie Natius Andresen, Emilie Beske, Sara Marie Dyekær Bisgaard, Emilie Holt Braun, Denise Maxine Conradsen, Morten Heebøll, Frederik Hjuler, Gustav Jakobsen, Niklas Nabe, Ida Kriegbaum Sandberg.

Sange i “Med sin pynt”:
1. Med sin pynt  2. Snefnug i en hvirvel  3. Som det var  4. Med sin pynt?  5. Julens farver  6. Tro på det  7. Fornyelse  8. Med sin pynt!
Musik (sang 1-8): Richard Magistrado
Tekst (sang 1-8): Morten Heebøll
Tekst (sang 3+5): Camillaroze Alvilde Magdalena Ansteensen