SUPERHELTE  (6.-16. oktober 2016)

Når alle børns kæreste eje er i fare, kræver det en super indsats at redde dagen…

Musicalteatrets super-fantastiske “Superhelte” er en forrygende og sjov ny musical for hele familien, som havde danmarkspremiere i det nybyggede spillested KU.BE d. 6.-16. oktober 2016.

Forestillingen handler om ægteparret Uffe og Karin Heltemand, der hver især har en hemmelig superhelteidentitet – også over for hinanden. Som FryseFætteren og StyrDigLigePigen er de vant til at redde verden og får tit en hånd fra deres hjælpere, Synnøve F. og Ingvild. En dag dukker en superskurk fra Uffe og Karins egen barndom op igen – den onde Teddy Bamsefar, også kendt som MundHuggerenHan har en tarvelig plan sammen med sin hjælper Snort om at stjæle alle bamser fra børn i hele verden, så ingen børn kan være glade mere. Uffe og Karin lægger en super plan om at få stoppet Teddy Bamsefar én gang for alle – men det er ikke lige så nemt, som man skulle tro… Lykkes det FryseFætteren og StyrDigLigePigen at redde alle børns kæreste eje, eller vil MundHuggerens udspekulerede plan triumfere?

Superhelte” er Musicalteatrets fjerde familiemusical efter kæmpesucceserne “I dine drømme“, “I dine juledrømme” og “Halloween-mysteriet“. “Superhelte” er en sjov, spændende, eventyrlig og lærerig musical, fyldt med fantastiske nye sange og egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op.
Forestillingen spillede d. 6.-16. oktober 2016 og er skrevet af Rasmus Mansachs og Stephanie Dedieu med musik af Richard Magistrado. “Superhelte” iscenesættes af instruktør Thomas Bo Jørgensen, og sangene har koreografier af Karina Svale.
Musicalen varede 60 minutter, og det var muligt for publikum at hilse på skuespillerne, sangerne og danserne efter forestillingen og få taget billeder sammen med dem.

SUPERHELTE støtter Bamsehospitalet
Musicalteatret donerede 5 kr. af hver solgt billet til Bamsehospitalet, som er et landsdækkende projekt, frivilligt afholdt af læge- og sundhedsstuderende, med fokus på at afmystificere og ikke mindst præsentere de yngste til sundhedsvæsenet på en sjov og lærerig måde, så børn gennem leg erfarer, at læger og hospitaler ikke er modbydelige, men kan hjælpe, når man har brug for det. Du kan læse meget mere om Bamsehospitalet her.

Billetter/spilletidspunkter 2016:
Torsdag d. 6. oktober: Kl. 10:00 + 11:30
Fredag d. 7. oktober: Kl. 10:00 + 11:30
Lørdag d. 8. oktober: Kl. 11:00 + 12:30 + 14:00
Søndag d. 9. oktober: Kl. 11:00 + 12:30 + 14:00
Tirsdag d. 11. oktober: Kl. 10:00 + 11:30
Onsdag d. 12. oktober: Kl. 10:00 + 11:30
Torsdag d. 13. oktober: Kl. 10:00 + 11:30
Fredag d. 14. oktober: Kl. 10:00 + 11:30
Lørdag d. 15. oktober: Kl. 11:00 + 12:30 + 14:00
Søndag d. 16. oktober: Kl. 11:00 + 12:30 + 14:00

Om billetsalget:
Billetter koster 60 kr. stk. for alle børn/voksne uanset alder – og Musicalteatret donerer 5 kr. af hver solgt billet til Bamsehospitalet.
Billetsalget foregår via Billetto – har du købt billetter på billetto.dk og ønsker at ombytte dem til en anden forestilling, bedes du kontakte Billettos kundeservice her.
Øvrige billetspørgsmål kan stilles til Musicalteatret på: billet@musicalteatret.dk
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Superhelte” – du skal blot købe en almindelig billet, og du vil så ved ankomst på dagen få anvist plads i salen af billetpersonalet i indgangen.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler:
Kunne du tænke dig at komme ind og se “Superhelte” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Superhelte”, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere: billet@musicalteatret.dk

 

KU.BE – et helt nyt spillested
“Superhelte” bliver opført i det nybyggede spillested KU.BE, som er et Kultur & Bevægelseshus, der åbner dørene fra september 2016 til en fantastisk, opfindsomt byggeri for børn og voksne i alle aldre. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg lige ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Ud over metro og S-toge kører buslinjerne 9A, 10, 13, 21, 22, 31, 34 og 142 også til spillestedet. Er du i bil, er der en stor parkeringskælder tilknyttet til KU.BE. Læs meget mere om KU.BE på deres hjemmeside her.

Instruktør: Thomas Bo Jørgensen
Manuskript/idé: Rasmus Mansachs & Stephanie Dedieu
Komponist/sanginstruktør: Richard Magistrado
Koreograf: Karina Svale
Instruktørassistent: Michella Fagerlin
Medvirkende (alfabetisk): Denise Maxine Conradsen, Valdemar Ervø, Morten Heebøll, Gustav Søgaard Jakobsen, Sebastian Møller Jørgensen, Nina Trane Karstenberg, Katinka Launbjerg, Amanda Freisleben Lund, Stine Winther Madsen, Rasmus Mansachs, Monica Nøhr, Mikkel Kappel Persson, Rikke Rhode, Robert Veng