VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL  (april 2024)

Vi maler byen rød: The Musical” er tilbage på det originale teater i april 2024! Efter at have spillet mere end 50 gange over hele landet og med en rekord som den mest opførte danske teaterforestilling fra dette årtusinde, opføres den populære succesmusical nu igen på Folketeatrets Store Turnéscene for første gang i 10 år! Køb billetter allerede nu her!

Håret er højt, skulderpuderne er enorme, og under overfladen er den helt gal… Velkommen til 1980’erne, hvor vi følger en gruppe gymnasieklasseelever, som op til studentereksamen har masser af se til med kærlighedsforviklinger, fremtidsdrømme, konflikter, fester, drama og ikke mindst hemmeligheder. Da der begås hærværk på skolen, er elevernes eksamen pludselig på spil, og deres forældre samt lærere prøver ihærdigt at finde frem til, hvad i alverden der foregår – og tingene udvikler sig ikke nødvendigvis, som man havde ventet. Men mysteriet om hærværket er ikke den eneste gåde, der skal løses, for hvem er det ældre ægtepar i nutiden, som vi også følger undervejs? Det hele falder på plads i et brag af en romantisk og rørende finale.

Vi maler byen rød: The Musical” er fyldt med 25 af de mest kendte hits fra Dansk Melodi Grand Prix’ historie, som ud over titelmelodien også inkluderer bl.a. Smuk som et stjerneskud”, ”Video video”, ”Krøller eller ej”, ”Boom Boom”, ”Disco Tango”, ”Danse i måneskin”, ”Tænder på dig”, ”Dansevise”, ”Vi danser rock og rul”, ”Hip hurra – det’ min fødselsdag”, ”Det’ lige det”, ”Under stjernerne på himlen”, ”Hallo hallo”, ”Lige der hvor hjertet slår og mange flere.

Glæd dig til et hysterisk morsomt og farverigt brag af en fest i april 2024, når dørene går op for den længe ventede repremiere på ”Vi maler byen rød: The Musical” – det bli’r kodylt! Køb billetter på Billetlugen her!

Forestillingen varer ca. 2 timer og 45 minutter inkl. pause og er egnet fra 10 år og op. Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade).

AUDITION D. 26.-27. AUGUST 2023:
Læs mere om audition på forestillingen (åben for alle køn og aldre fra 18 år  og op) tilmeld dig her!

”Det vildeste nostalgi-trip. Der er både drama, kærlighed og især humor. Forestillingen ’Vi maler byen rød: The Musical’ får det til at rykke i fødder og stemmebånd.” – Ekstra Bladet

”Dialogen er velskrevet, og så kan man ikke tage fra de 25 melodier, at de virker. Er du Grand Prix-nørd, risikerer du at blive helt glad i låget ved bekendtskabet med ’Vi maler byen rød: The Musical’.” – B.T.