Glæd dig til danmarkspremieren på en helt ny, absurd musicalkomedie skrevet af Rasmus Mansachs, som senest har stået bag årets bedst anmeldte danske musical, Musicalteatrets egen “DIVA” fra foråret 2022.

EKSORCISMEN” udspiller sig i løbet af en aften hos en rigmandsfamilie, der er havnet i en temmelig belastende klemme. Moderens runde fødselsdag er lige om hjørnet, så alle er forståeligt nok dybt frustrerede over, at en af familiens døtre, den populære cheerleader-teenagepige Helene, tilsyneladende er blevet besat af selveste Djævelen ud af det blå. Katolske præster og nonner samt familiens nærmeste er samlet for at få “problemerne” til at forsvinde, men ikke alt går efter planen efterhånden som aftenen skrider frem … især ikke når man har med en drillepind af bibelske proportioner at gøre. Det bliver mildest talt en helvedes affære…

Forestillingen er en sort komedie og ikke en gyser, fuld af fantastisk ny originalmusik. Det er skørt, det er skævt og nok også en smule blasfemisk, og Musicalteatret glæder os ufatteligt til at åbne dørene for “EKSORCISMEN” (egnet fra 12 år og op) på Folketeatrets Store Turnéscene i april 2023.

Du vil snart kunne læse meget mere om forestillingen, og du kan allerede nu tilmelde dig billetsalgspåmindelse i den dertilhørende boks herunder, så du får direkte besked, når billetsalget går i luften i efteråret 2022. Der bliver desuden afholdt audition for både skuespillere, sangere og dansere i alle aldre fra 18 år og op d. 26-27. november 2022, og du kan også skrive dig op til at få direkte besked, når man kan tilmelde sig, i den dertilhørende boks herunder. Skriv dig op til billesalgspåmindelse eller auditionpåmindelse nu: