DIVA  (8.-24. april 2021)

OBS: På grund af coronavirus-epidemien er den planlagte danmarkspremiere i 2020 udskudt til april 2021. Billetsalget er allerede i fuld gang til de nye datoer, og alle tidligere billetkøbere, der har købt til de oprindelige datoer gennem Billetlugen inden d. 20. marts 2020, er blevet kontaktet direkte af Billetlugen via mail med besked om, hvilken dato deres billet kan bruges til i stedet for.

Fire skuespillerinder. Én drømmerolle. Det bli’r ikke kønt…

Næste forår kan Musicalteatret byde på premieren på en helt ny dansk musicalkomedie: ”DIVA”! Efter at have tabt Bedste Kvindelige Hovedrolle-prisen ved årets Bodil-uddeling får skuespillerinden Lina Falck et mindre nervesammenbrud, da hun ikke mener, at hun nogensinde vil få den anerkendelse, som hun fortjener – men ud af det blå dukker muligheden op for at kunne få den bærende stjernerolle i den nye og længe ventede storfilm ”Gudinde” af en af Danmarks største (og Oscar-vindende) filminstruktører. Problemet er bare, at tre andre skuespillerinder, der er lige så desperate for berømmelsen og spotlyset, er med i kampen om den eftertragtede hovedrolle. Lad intrigerne og de store diva-nykker begynde…

DIVA” er en ny dansk musical skrevet og instrueret af Rasmus Mansachs, skaberen af en lang række tidligere danske musical-hits fra Musicalteatret som bl.a. ”Jack the Ripper: The Musical”, ”Vi maler byen rød: The Musical 1+2”, “Tremmer”, “Der var engang?”, “Hotel”, “Showtime” og “1929 – En gangstermusical”. Glæd dig til at komme med om bag kulisserne i film- og teaterbranchen i danmarkspremieren på den hysterisk morsomme, absurde, opfindsomme, forrygende og overraskende musical, der har flere twists gemt i ærmet.

DIVA” sættes op d. 8.-24. april 2021 på Folketeatrets Store Turnéscene (Hvidkildevej 64, 2400 København NV). Forestillingen har 40 skuespillere, sangere og dansere på scenen og er fyldt med fantastiske nye sange af instruktør/manuskriptforfatter Rasmus Mansachs i samarbejde med Lars Rahbek Andresen. Kenneth Parsberg står for koreografierne, og Jakob Blegvad Stenz står for korledelse og sanginstruktion. ”DIVA” varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause og er ikke egnet for børn under 12 år.

OBS: Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade). Der er gratis parkering ved spillestedet.

Billetsalget er startet!
Køb billetter til “DIVA” allerede nu på billetlugen.dk her og gå ikke glip af Årets Nye Danske Musical 2021!

Vi glæder os som vanvittige til at præsentere en helt fantastisk og hylende morsom produktion for jer med “DIVA” i april 2021! #vivaladiva

“DIVA”
Folketeatrets Store Turnéscene
(Hvidkildevej 64, 2400 København NV)

Spilleperiode 2021:
Torsdag d. 8. april: Kl. 19:30
Fredag d. 9. april: Kl. 19:30
Lørdag d. 10. april: Kl. 15:00
Lørdag d. 10. april: Kl. 19:30
Torsdag d. 15. april: Kl. 19:30
Fredag d. 16. april: Kl. 19:30
Lørdag d. 17. april: Kl. 19:30
Torsdag d. 22. april: Kl. 19:30
Lørdag d. 24. april: Kl. 15:00

Spilletid: ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. • Egnet fra 12 år og op. • Gratis parkering ved spillestedet.

Instruktør/manuskript: Rasmus Mansachs • Originalsange: Lars Rahbek Andresen & Rasmus Mansachs • Koreograf: Kenneth Parsberg • Korleder/sanginstruktør: Jakob Blegvad Stenz • Produktionsleder: Eske Bonde Schlosser • Scenemester: Mik Glad Lind • Lysdesign: Mikkel Bedsted (Live Company) • Lyddesign: Mikkel Steenvinkel Nordenhof (Lydsporet)

Medvirkende (alfabetisk):
Mette Abildgaard, Nana ArnfredMichael Rask BertelsenAndrea Sophie Kjær BlomquistKlara Luna Stege BrinkRasmus Nygaard BuggeCaroline Bang FredensborgFilip Mørup HansenSøren JuliussenMie Marie JørgensenAntonia Barisic KaschRose Maria Nemeth KiplingChristine van Cuyl KuylenstiernaKristin la CourRasmus Brigsted LarsenRikke MadsenFrederik Stii MalmborgKia MandsbjergJulie Bødker MatschafskyAlisha Mae Williamson MeadowsManuela MilanesiMark Fjordbæk OreskovMaja Juul PaustianLise Kloborg PedersenMaria Grye PedersenChristian Peter PetersenTheiss Overholt PjeturssonCéline Louise RaffelEmaly Lundgreen RasmussenSigne Nathalie RasmussenSilje Lundgreen RasmussenLasse RobdrupMalthe RokatisNegin Niki RoshanzamirTorbjørn Rose SamuelsenRikke Marie SauerDavid SvaneOliviahelene Roskjær ToftÓluva Tvørfoss.