DIVA  (21. april – 7. maj 2022)

OBS: På grund af coronavirus-pandemien er den planlagte danmarkspremiere på “DIVA” udskudt til april-maj 2022. Billetsalget er dog allerede i fuld gang til de nye datoer, og alle tidligere billetkøbere, der har købt til de oprindelige datoer gennem Billetlugen inden d. 19. december 2020, er blevet kontaktet direkte af Billetlugen via mail med besked om, hvilken dato deres billet kan bruges til i stedet i år 2022.

Fire skuespillerinder. Én drømmerolle. Det bli’r ikke kønt…

Næste forår kan Musicalteatret byde på premieren på en helt ny dansk musicalkomedie: ”DIVA”! Efter at have tabt Bedste Kvindelige Hovedrolle-prisen ved årets Bodil-uddeling får skuespillerinden Lina Falck et mindre nervesammenbrud, da hun ikke mener, at hun nogensinde vil få den anerkendelse, som hun fortjener – men ud af det blå dukker muligheden op for at kunne få den bærende stjernerolle i den nye og længe ventede storfilm ”Gudinde” af en af Danmarks største (og Oscar-vindende) filminstruktører. Problemet er bare, at tre andre skuespillerinder, der er lige så desperate for berømmelsen og spotlyset, er med i kampen om den eftertragtede hovedrolle. Lad intrigerne og de store diva-nykker begynde…

DIVA” er en ny dansk musical skrevet og instrueret af Rasmus Mansachs, skaberen af en lang række tidligere danske musical-hits fra Musicalteatret som bl.a. ”Jack the Ripper: The Musical”, ”Vi maler byen rød: The Musical 1+2”, “Tremmer”, “Der var engang?”, “Hotel”, “Showtime” og “1929 – En gangstermusical”. Glæd dig til at komme med om bag kulisserne i film- og teaterbranchen i danmarkspremieren på den hysterisk morsomme, absurde, opfindsomme, forrygende og overraskende musical, der har flere twists gemt i ærmet.

DIVA” sættes op d. 21. april – 7. maj 2022 på Folketeatrets Store Turnéscene (Hvidkildevej 64, 2400 København NV). Forestillingen har 40 skuespillere, sangere og dansere på scenen og er fyldt med fantastiske nye sange af instruktør/manuskriptforfatter Rasmus Mansachs i samarbejde med Lars Rahbek Andresen. Kenneth Parsberg står for koreografierne, og Jakob Blegvad Stenz står for korledelse og sanginstruktion. ”DIVA” varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause og er ikke egnet for børn under 12 år.

OBS: Vi gør opmærksom på, at forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i København NV på Hvidkildevej (og ikke i Folketeatrets anden afdeling på Nørregade). Der er gratis parkering ved spillestedet.

Billetsalget er startet!
Køb billetter til “DIVA” allerede nu på billetlugen.dk her og gå ikke glip af Årets Nye Danske Musical 2022!

Vi glæder os som vanvittige til at præsentere en helt fantastisk og hylende morsom produktion for jer med “DIVA” i april/maj 2022! #vivaladiva

“DIVA”
Folketeatrets Store Turnéscene
(Hvidkildevej 64, 2400 København NV)

Spilleperiode 2022:
Torsdag d. 21. april: Kl. 19:30
Fredag d. 22. april: Kl. 19:30
Lørdag d. 23. april: Kl. 15:00
Lørdag d. 23. april: Kl. 19:30
Torsdag d. 28. april: Kl. 19:30
Fredag d. 29. april: Kl. 19:30
Lørdag d. 30. april: Kl. 19:30
Torsdag d. 5. maj: Kl. 19:30
Lørdag d. 7. maj: Kl. 15:00

Spilletid: ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. • Egnet fra 12 år og op. • Gratis parkering ved spillestedet.

Instruktør/manuskript: Rasmus Mansachs • Originalsange: Lars Rahbek Andresen & Rasmus Mansachs • Koreograf: Kenneth Parsberg • Korleder/sanginstruktør: Jakob Blegvad Stenz • Produktionsleder: Eske Bonde Schlosser • Scenemester: Mik Glad Lind • Lysdesign: Mikkel Bedsted (Live Company) • Lyddesign: Mikkel Steenvinkel Nordenhof (Lydsporet)

Medvirkende (alfabetisk):
Mette Abildgaard, Nana Arnfred, Michael Rask Bertelsen, Andrea Sophie Kjær Blomquist, Klara Luna Stege BrinkRasmus Nygaard BuggeCaroline Bang FredensborgFilip Mørup HansenSøren JuliussenMie Marie JørgensenRose Maria Nemeth KiplingChristine van Cuyl KuylenstiernaKristin la CourRasmus Brigsted LarsenRikke MadsenFrederik Stii MalmborgKia MandsbjergJulie Bødker MatschafskyAlisha Mae Williamson MeadowsManuela MilanesiMark Fjordbæk OreskovMaja Juul PaustianLise Kloborg PedersenMaria Grye PedersenChristian Peter PetersenTheiss Overholt PjeturssonCéline Louise RaffelEmaly Lundgreen RasmussenSigne Nathalie RasmussenSilje Lundgreen RasmussenLasse RobdrupMalthe RokatisNegin Niki RoshanzamirRikke Marie SauerDavid SvaneOliviahelene Roskjær ToftÓluva Tvørfoss.