JACK THE RIPPER: THE MUSICAL

Velkommen til London, år 1888. Lad natten falde. Lad tågen komme. Lad blodet flyde…

Glæd dig til verdenspremieren på en ny, dramatisk og skræmmende dansk musical baseret på den mest kendte seriemorder-sag i verdenshistorien. Vi befinder os i Englands hovedstad i udgangen af det 19. århundrede, hvor en ukendt gerningsmand begynder at slå til i slumkvarteret og myrder en række prostituerede kvinder én for én… Frygten spreder sig – hvem bliver det næste offer? Og hvad skal der til, for at Jack the Ripper får stillet sin blodtørst…?

Musicalen skrives af Rasmus Mansachs, som tidligere har stået bag Musicalteatrets “Hotel“, “1929 – En gangstermusical“, “Vi maler byen rød: The Musical“, “Der var engang?“, “Showtime“, “Sæt dig fri“, “Halloween-mysteriet” og “Superhelte“.

Inden længe vil du kunne læse meget mere om “Jack the Ripper: The Musical” og om spilleperioden/billetsalget (som starter i 2018). Hvis du vil have en påmindelse på mail, når billetsalget går i gang, så skriv din email-adresse i boksen nederst på vores billetside her.

Vi glæder os som vanvittige til at præsentere en helt fantastisk og stemningsfyldt produktion for jer med “Jack the Ripper: The Musical” inden for den nærmeste fremtid. Hold øje med vores hjemmeside løbende for at se, hvornår danmarkspremieren finder sted! #jackisback