JACK THE RIPPER: THE MUSICAL (25. april – 11. maj 2019)

Velkommen til London, år 1888. Lad natten falde. Lad tågen komme. Lad blodet flyde…

Glæd dig til verdenspremieren på en ny, dramatisk og skræmmende dansk musical baseret på den mest kendte seriemorder-sag i verdenshistorien. Vi befinder os i Englands hovedstad i udgangen af det 19. århundrede, hvor en ukendt gerningsmand begynder at slå til i slumkvarteret og myrder en række prostituerede kvinder én for én… Frygten spreder sig – hvem bliver det næste offer? Og hvad skal der til, for at Jack the Ripper får stillet sin blodtørst…?

Musicalen skrives af Rasmus Mansachs, som tidligere bl.a. har stået bag Musicalteatrets “Hotel“, “1929 – En gangstermusical“, “Vi maler byen rød: The Musical 1+2“, “Der var engang?“, “Showtime” og “Sæt dig fri“.

Jack the Ripper: The Musical” bliver opført på Folketeatrets Store Turnéscene d. 25. april – 11. maj 2019. Inden længe vil du her på vores hjemmeside kunne læse meget mere om forestillingen og billetsalget (som starter på Billetlugen i efteråret 2018). Hvis du vil have en påmindelse på mail, når billetsalget går i gang, så skriv din email-adresse i boksen herunder: